NEWZER is geen traditioneel bureau. Een bureau met secretaresses, leaseauto's en een fancy espressomachine. Niet voor elk project hebben we een webbouwer, fotograaf of redacteur nodig. Die hebben we dan ook niet in dienst. We hebben heel goede webbouwers, fotografen en redacteuren in ons netwerk. Net als copywriters, art directors, vormgevers, projectmanagers, cameramannen, et cetera.

NEWZER is opgericht door Tijn Elferink. Na zijn studie journalistiek in Utrecht werkte hij als verslaggever voor diverse kranten en tijdschriften. Journalisten hebben van nature een neus voor relevantie: ze brengen wat mensen willen weten. Mensen zijn tenslotte niet verslaafd aan reclame, wel aan Nu.nl.

We werken onder meer voor bedrijven en organisaties in de financiële sector (banken, verzekeraars, pensioenadviesbureaus), de zorgsector (farmaceuten, ziekenhuizen), FMCG (persoonlijke verzorging, dranken) en de juridische sector (advocatenkantoren, notariskantoren). Ook werken we regelmatig voor politici (wethouders, ministers en Europarlementariërs).